Национална импресарска мрежа БЪЛГАРЕ | Контакти
Национална импресарска мрежа "Българе" предлага развлекателни фолклорни и шоу програми за фирмени и лични тържества, официални откривания, празници на общини, сватби и тиймбилдинги. Каталогът й предлага над 400 изпълнители.
фолклор,Българе,развлекателни програми,шоу програми,организиране на партита,импресарска агенция,тенори,Уникални гласове,Уникалните гласове,певци,изпълнители,артисти,артистични програми,Цвети Шопова,Орлин Горанов,Тони Димитрова,хумор,Това е България,България през вековете,Албена,Последната нощ на Апостола,The Unique Voices, До L.A. и назад,Le contesse quattro,Христо Димитров,България,Bulgaria,Жеравна,Фестивал на фолклорната носия,тиймбилдинг,осветление,озвучаване,сцена,специални ефекти,заря, дим машини,сняг машини,пироефекти,старовремски български сватби,българска народна сватба,българска сватба,трио,квартет,Албена Вескова,Цветелина,Руслан Мъйнов,Влади Въргала,Мариан Бачев,Виктор Калев,Гергана Стоянова,Интро,Веселин Маринов,Петте сезона,Рафи,Крис и Велин,Шкумбата,Звезделин Минков,Веселин Кузмов,Любомир Петов,юбилей,рожден ден,имен ден,годишнини,сватби,български сватби,Силвия Кацарова,Стефан Диомов
64
page-template-default,page,page-id-64,vcwb,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Контакти

E-mail: tsvetishopova@gmail.com; bgnimreja@abv.bg
Моб.тел.: 0888 565 900

Уважаеми клиенти,

За 19 години марката „БЪЛГАРЕ“ е доказала своя професионализъм, не само в България, но и в 23 страни в целия свят. Нашият екип е надежден партньор при организация на концерти, лични и фирмени събития, общински празници, фестивали, конференции, презентации, откриване на търговски обекти, PR и рекламни кампании, юбилеи, сватбени тържества и др. Можем да ви осигурим артисти от всички сфери на изкуството и шоу бизнеса, както и да обезпечим изцяло едно събитие, като се започне от идеята, сценария и режисурата и се стигне до пълното техническо обслужване, съобразени с вашите изисквания и възможности.
Настоящият каталог представя най-предпочитаните изпълнители в България, но трябва да се има предвид, че ние можем да осигурим и други, които не фигурират в каталога.
За нашите постоянни клиенти имаме специални отстъпки.
За качеството на нашите изпълнители и техническото и организационно обслужване – ГАРАНТИРАМЕ!

С уважение,

Цвети ШоповаPodpis_Cveti_White
Артистичен директор на НФА „БЪЛГАРЕ“
Управител на Национална импресарска мрежа "Българе"

E-mail: tsvetishopova@gmail.com; bgnimreja@abv.bg

impresarionetwork@gmail.com
Моб.тел.: 0888 565 900