Национална импресарска мрежа БЪЛГАРЕ | ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПАРТНЬОРСТВО
Национална импресарска мрежа "Българе" предлага развлекателни фолклорни и шоу програми за фирмени и лични тържества, официални откривания, празници на общини, сватби и тиймбилдинги. Каталогът й предлага над 400 изпълнители.
фолклор,Българе,развлекателни програми,шоу програми,организиране на партита,импресарска агенция,тенори,Уникални гласове,Уникалните гласове,певци,изпълнители,артисти,артистични програми,Цвети Шопова,Орлин Горанов,Тони Димитрова,хумор,Това е България,България през вековете,Албена,Последната нощ на Апостола,The Unique Voices, До L.A. и назад,Le contesse quattro,Христо Димитров,България,Bulgaria,Жеравна,Фестивал на фолклорната носия,тиймбилдинг,осветление,озвучаване,сцена,специални ефекти,заря, дим машини,сняг машини,пироефекти,старовремски български сватби,българска народна сватба,българска сватба,трио,квартет,Албена Вескова,Цветелина,Руслан Мъйнов,Влади Въргала,Мариан Бачев,Виктор Калев,Гергана Стоянова,Интро,Веселин Маринов,Петте сезона,Рафи,Крис и Велин,Шкумбата,Звезделин Минков,Веселин Кузмов,Любомир Петов,юбилей,рожден ден,имен ден,годишнини,сватби,български сватби,Силвия Кацарова,Стефан Диомов
422
page-template-default,page,page-id-422,vcwb,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПАРТНЬОРСТВО

Обслужване на фирмени партита и тържества

НИМ “Българе” е сред най-активно действащите импресарски компании в България. Можем да обслужим цялостно или частично артистичната програма и на най-сложното по структура фирмено събитие.

Нашето арт портфолио наред със собствените ни марки Национален фолклорен ансамбъл “Българе”, триото български тенори “Уникалните гласове” и квартет сопрана “Le contesse quattro” предлага участия на още около 400 артисти от всички сфери на изкуството и шоубизнеса.

От каталога ни можете да си изберете за Вашата програма както утвърдени родни изпълнители и звезди, така и стартиращи кариерата си млади български таланти.

Редовните ни клиенти, спонсори и партньори се ползват със специални отстъпки.

Церемонии по официално откриване на търговски обекти, магазини, молове, хотели и др.

Силата на НИМ “Българе” е в мащабни мероприятия, свързани с церемониите по официалното откриване на обекти от национално значение. Освен с участието на артист-изпълнители, фирмата ни може да се включи в подготовката на събитието и със:

 – създаването на сценария – от първоначалната идея до окончателното му написване

– режисура

– организация на събитието

– пълно техническо обслужване

– звук, осветление, специални ефекти, заря, видео заснемане, монтаж и т.н.

Обслужване на фирмени презентации, дефилета и ревюта

НИМ “Българе” е точният партньор на всяка компания, която иска да представи пред своите клиенти дейността, продуктите или новите си идеи по нетрадиционен начин. Можем да обслужим цялостно или частично всяко такова мероприятие, като гарантираме постигането на една много важна характеристика – неповторимостта на събитието.

Артистични подаръци

Случвало ли Ви се е да бъдете поканени на юбилей, сватба или друго важно тържество на значим за Вас човек и да не знаете какво да му подарите?!

НИМ “Българе” предлага креативно решение.

Артистичните ни подаръци и изненади не само оставят незабравим спомен, но и превръщат тържеството в уникално събитие. Изпълненията на НФА “Българе”, триото тенори “Уникалните гласове”, квартет сопрана “Le contesse quattro” и на други звезди от шоубизнеса са нашите артистични подаръци – оригинални изненади, които до момента са получили за личните празници много държавни мъже, бизнесмени и обществени фигури у нас. Стотици сватбени тържества и юбилеи са станали емблематични за присъстващите, благодарение на артистичните подаръци от каталога на Национална импресарска мрежа “Българе”.

Подкрепа на общински и политически проекти''

Честа практика е успешни бизнесмени, доказали се като водещи фигури в живота на дадено населено място, да откупват мащабни спектакли и концертни програми за празника на града, общината, както и по повод на други важни обществени събития или за юбилейни годишнини. Правейки подарък на съгражданите си, те допринасят за разнообразяването на културния живот, а техният благороден жест утвърждава още повече авторитета им в обществото.

Марката “Българе” е изключително ценен партньор и по време на избори. Много често местният бизнес подкрепя кандидати, на които симпатизира, чрез откупване на спектакли на Национален фолклорен ансамбъл “Българе” и концертни програми, организирани от Национална импресарска мрежа. С високия си професионализъм и артистично майсторство продуцираните от нас Национален фолклорен ансамбъл “Българе”, триото тенори “Уникалните гласове” и квартет сопрана “Le contesse quattro”, като ангажирани в предизборни кампании, неведнъж съществено са повлиявали на положителните предпочитания на избирателите.

Програми в развлекателни заведения

“Българе” е елитна марка, предоставяща елитна програма за елитни заведения. Благодарение на богатото си портфолио с артисти, Национална импресарска мрежа може да организира постоянна или на повикване програма, съобразена с бюджета, изискванията и възможностите на възложителя. Достатъчно е да се обърнете към нас навреме, макар че имаме организация да отговорим на очакванията Ви и в последния момент.

Организиране на традиционни и нетрадиционни сватби

Ако ни се доверите, Национална импресарска мрежа “Българе” може да направи сватбеното Ви тържество перфектно, уникално и незабравимо. Ние не сме сватбена агенция и не правим сватби по един и същ модел. В “Българе” сме творци, които правят нещата истински и неповторими, като на уникален спектакъл.

Специализирани сме и в организирането на старовремски български сватби – разполагаме с носии, посуда, черги и друг реквизит за пресъздаването на българска народна сватба отпреди 100 – 150 години.

Нашите марки – триото тенори “Уникалните гласове” и квартет сопрана “Le contesse quattro” обаче ще направят сватбата повече от европейска.

Имате избор, а ако сте заложили на напълно нетрадиционна идея, с удоволствие максимално ще ви помогнем сватбата да стане по Вашия начин.

Тиймбилдинг /Teambilding/

Мероприятията, които една фирма може да организира за сплотяване на екипа си, отдавна са излезли от познати традиционни форми. Модерното решение, наричано тиймбилдинг, изисква много креативност, за да се постигнат оптимално нещата, които ръководството на фирмата цели.

Национална импресарска мрежа”Българе” има целия ресурс да направи едно такова фирмено мероприятие незабравимо преживяване с гарантиран  резултат.

Представете си да заведете служителите от фирмата на поход в планината и изведнъж да ви нападне хайдушка чета. Да ви “плени” и да ви заведе на хайдушкото сборище. А там – гайди, чевермета и мезета, руйно вино и ракия. Започва веселие ( щом си платите “откупа”) с музика, песни, танци и игри.

“Българе” ще Ви предложи много повече от това. Можем да облечем група от екипа Ви в народни носии, да ги учим да танцуват народни хора, да се надиграват. Възраждайки българската традиция, можем да се забавляваме заедно.

Техническо обслужване

Независимо дали ще сме ангажирани с артистичната програма, ние можем да осигурим пълното техническо обезпечаване на дадено събитие – осветление, озвучаване, сцена, специални ефекти, заря, дим и сняг машини, пироефекти и т.н.

Техниката, с която работим, е на най-високо професионално ниво спрямо днешните изисквания.

Сценарий, режисура и хореография

Силни страни на Национална импресарска мрежа “Българе” са изпипаните сценарий, режисура и хореография на поверената ни програма или цялостна организация на дадено мероприятие.

Порочната практика да се планират средства само за артистичната програма, като се спестяват сценарият и режисурата, не гарантира перфектно организирано събитие.

Нещата са съвсем други, когато се доверите на специалисти, които притежават доказан талант, нужното образование и богата практика.

Искате организираното от Вас събитие да бъде оригинално, стилно и запомнящо се? “Българе” Ви гарантира издържан сценарий, креативна режисура и ефектна хореография. Изберете специалистите, тествайте ни!

Фестивал на фолклорната носия в Жеравна

Най-сигурният начин да си гарантирате безпроблемно присъствие на този невероятен фестивал, който ще Ви пренесе век и половина назад в българското време, е да заявите нашите ВИП-пакети.

Инициатор за създаването на Международния Фестивал на фолклорната носия в Жеравна е Фондация “Българе”, която е негов главен организатор. Тридневният фестивал се провежда в края на август (обикновено предпоследните петък, събота и неделя) в местността Добромерица край  живописното балканско селце.

Всяко лято този уникален фестивал събира хиляди хора, дошли от различни краища на България и на света, които доброволно се пренасят в друго историческо измерение, за да се веселят, танцуват и пеят в обстановка, връщаща ги 100 – 150 години назад във времето. През последните години броят на посетители, участници и гости надхвърля 15 000, а в радиус от 80 км от Жеравна не може да се намери свободно легло за нощувка.

Съвсем непринудено Фестивалът на фолклорната носия може да стане вашето място както за семейна отмора, така и за поредното събиране с приятели и партньори, за създаване на бизнес контакти, за тиймбилдинг.

Традиция стана млади новобрачни двойки да изберат именно фестивала в Жеравна за място на тяхната сватба по старовремски обичай.

Всеки български патриот, докоснал се веднъж до Фестивала на фолклорната носия, вече иска да доведе следващия август в Жеравна и своите приятели и роднини, и най-вече децата си. Стотици малки българчета растат заедно с традициите на този невероятен фестивал, който не само ни връща към родовите корени. Той събира родолюбци, създава приятелства, дори среща за делови контакти бъдещи бизнес партньори. Да не говорим, че притежава неограничен потенциал за реклама на дейност и на продукти пред десетки хиляди посетители.

Избирайки нашите ВИП-пакети, Вие отрано си гарантирате избягването на всякакви неудобства, свързани с присъствието Ви на фестивала.

Цената на един пакет е 500 лева за трите фестивални дни.

Той осигурява две нощувки (петък и събота) в едни от най-представителните къщи на Жеравна. Включва входната такса, консумацията на храна и напитки по Ваш избор на фестивалната територия по време на целия фестивал, както и настаняването Ви в  чорбаджийския кът, където имате свое запазено място и ще бъдете обект на специално внимание и обслужване.

Ако желаете да се сдобиете със собствена народна носия, можем да Ви съдействаме да си поръчате своевременно ушиването на такава.

В зависимост от интересите Ви, очакват Ви нашите специални комплименти във вид на сувенири, фотосесии, участие в срещи за бизнес контакти и др.